Conflict-Herstel-Groei Coaching

Conflict-Herstel-Groei Coaching 

Heeft u te maken met (langdurige) conflicten, vaak nieuwe conflicten en nare situaties in uw werk, op de werkvloer of anderszins? Wilt u dit stoppen, een volgende keer voorkomen en anders leren omgaan met overtuigingen van anderen, regels die anderen opstellen, andersdenkenden, lastige collega’s, familieleden enzovoort? Gaat u voor verbetering, groei en herstel? Lees dan verder… 

Door mijn jarenlange ervaring met het oplossen van (dreigende) conflictsituaties tussen partijen als indicatiesteller, coach en mediator, mijn opleidingen en werkervaring als verpleegkundige in de GGZ, GZ, Ouderenzorg en verslavingszorg, mijn rol van werkgever, interimmanager, projectcoördinator en nog meer, bezit ik de expertise om u te begeleiden in wat u wilt bereiken als professional of manager, uw team of organisatie. Vaak hoor ik zeggen dat ik een natuurlijke manier van coachen heb en dat mensen blij zijn een coachtraject bij mij te hebben gevolgd. Soms gebeurt het dat na aanvang van een coachtraject ik toch niet de juiste coach blijk te zijn om uw doelen te realiseren. We zoeken dan samen naar wie u of uw team wel kan helpen.

Bent u

  • een werkgever of werknemer of team binnen de Zorgsector en het Sociaal Domein en wilt u en/of uw team leren anders om te gaan met lastige situaties en (heftige) conflictsituaties? Wilt u herstellen van de mentale schade die is oplopen, dat u belemmert in uw functioneren en u wakker houdt?
  • een persoon die anders wil leren omgaan met conflicten en herstellen van een conflict?

En u wilt meer weten over de coaching die ik bied?

Neem vrijblijvend contact met mij op en stuur een mail met uw vraag en contactgegevens naar info@welpart.nl en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.