Observeren – Communiceren – Beroepshouding

De kracht van zorgvuldig (= goed) luisteren, observeren, vragen stellen, effectief communiceren, oprechte aandacht en de juiste beroepshouding (attitude) in de zorg en in het sociaal domein leidt tot de juiste kwaliteit en tevredenheid van alle partijen! 

Krachtige kwaliteit ontstaat door de combinatie van krachtig zorgvuldig (= goed) luisteren, observeren, vragen stellen, effectief communiceren, oprechte aandacht, het vermogen om op de juiste wijze te beoordelen en de juiste beroepshouding. Dat geldt voor alle mensen in de organisatie, horizontaal en verticaal gepositioneerd. Dus leiders en uitvoerenden!

Oorzaken van problemen in de kwaliteit binnen de zorg maak je zichtbaar door eerst goed te kijken naar de werkelijkheid en de (verborgen) knelpunten.  Inzicht krijgen in wat er werkelijk gebeurt en wat de bottlenecks zijn die krachtige kwaliteit in de weg staan. Vaardigheden leren die leiden tot tijdig inzicht goed omgaan met lastige kwesties.

Door de training en coachtraject bij WELPART  CCM te volgen, ervaart u wat krachtig observeren, effectief communiceren en een juiste beroepshouding inhoudt. U leert effectief omgaan met lastige kwesties en conflicten. U krijgt inzicht in wat u moet doen voor krachtige kwaliteit in uw organisatie. 

Wilt u meer weten over de trainingen en workshops, bel gerust naar 035-7200003 of mail naar info@welpart.nl